Аналіз довговiчності елементів приводу механізму обертання бурмашини для розкриття чавунної льотки - Запара, Є. С.; Волкова, М. В. (НГУ, 2015)
Останнім часом спостерігається тенденція на збільшення міцності льоткової маси, що пов'язана з вимогами металургійних процесів. У результаті на багатьох доменних печах виникла необхідність удосконалення характеристик машин для відкриття льотки. Тому роботи, пов'язані з підвищенням надійності бурових машин обертальної дії є актуальною науковотехнічною задачею.
Keywords: льоткова маса; летковая масса; вимоги металургійних процесів; требования металлургических процессов; доменная печь; довговiчність елементів; долговечность элементов; привод механізму; привод механизма