Єременко, В.В.ЄременкоЄременко, ВалеріяВалеріяЄременко2020-04-302020-04-302019http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155232В інформаційно-аналітичному розділі наведені означення методів оптимізації, їх моделі, види рішень і характеристики задач управління запасами. У спеціальному розділі представлені математичні моделі трьох основних задач дипломної роботи, іх рішення та висновки за допомогою яких оптимізується робота закладу в цілому, а саме максимізується прибуток, що є дуже важливо. Економічна ефективність: очікується позитивною за рахунок збільшення прибутку, максимізації витрат швидкопсувних та дорогих інгредієнтів, утілізація яких приносить тільки збитки. Практична цінність роботи полягає у розробці оптимального рішення задач, що призводять до позитивної та прибуткової роботи закладу та висновків, за допомогою яких підприємство працює безвідходно.Об’єкт дослідження: процес управління запасами ресурсів закладу громадського харчуванняПредмет дослідження: засоби підвищення ефективності роботи закладу і оптимізація закупівлі ресурсівМета дослідження: підвищення ефективності роботи підприємства шляхом аналізу його функціонування, технологій отримання продукції, виявлення можливостей раціональної закупівлі інгредієнтів для продуктів, що пропонує підприємство, оптимізації плану реалізації сумішейМетоди дослідження: методи оптимізації, задачі цілочисельного лінійного програмування, задачі управління запасамиukОПТИМІЗАЦІЯсумішуправліннязапасимаксимізаціяМІНІМІЗАЦІЯВИТРАТИСистема підтримки прийняття рішень з управління запасами в рамках підприємства "Цепі"ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студентки Єременко Валерії Дмитрівни групи САіт-15-2 напряму підготовки 124 "Системний аналіз"Learning Object