Порівняльний аналіз пожежно-технічних класифікацій будівельних матеріалів за національними та європейськими стандартами - Мамедов, Р. Р.; Налисько, М. М. (My University, 2023)
У зв’язку з прийнятою стратегією європейського розвитку Україна активно співпрацює з Європейським Союзом та іншими міжнародними організаціями у напрямку гармонізації свого законодавства з європейськими стандартами. Це включає у себе перенесення європейських директив у національне законодавство та нормативну базу у тому числі в галузі пожежної безпеки. Імплементація європейських стандартів допомагає гармонізувати українські продукти та послуги з європейськими ринками, що спрощує доступ до цих ринків та підвищує конкурентоспроможність.
Keywords: пожежно-технічна характеристика; будівельні матеріали