Молодіжна робота в територіальній громаді в умовах війни - Бородін, Є. І.; Острікова, А. С.; Тарасенко, Т. М. (My University, 2022)
Молодіжна робота як один із основних інструментів сучасної молодіжної політики в останні роки проходила непростий етап свого визнання, ключовою подією якого стало ухвалення у 2021 р. Закону України «Про основні засади молодіжної політики». Передбачалося, що найближчим часом буде здійснено комплекс заходів, які дозволять створити необхідні умови для діяльності молодіжних працівників, молодіжних центрів та просторів, громадських організацій в загальному контексті розвитку молодіжної сфери демократичних країн світу, зокрема, європейських. Усі основні кроки базувалися на завданнях мирного часу, які не передбачали можливості опрацювання варіантів застосування в умовах війни.
Keywords: молодіжна політика; війна; територіальна громада