Удосконалення методики відбору даних та встановлення кореляційного зв'язку між опадами та дебитом природного водного джерела - Климчук, І. Я.; Архипова, Л. М. (НТУ ДП, 2023)
За допомогою продукт EOS CROP Monitoring компанії EOS Data Analytics [1] виділено область аналізу даних в регіоні досліджень, що зображено на рисунку 1. Це ділянка розміром приблизно 284.1 га в центрі с. Микуличин, що включає в себе місце розташування джерела та колодязя зі щоденними цілорічними моніторинговими показниками за 2017 р. Виділена територія обиралась з наступних параметрів: покриття моніторингових точок, розташування на мало урбанізованій території без забудови для кращого супутникового спостереження, майже максимально доступна площа в EOS CROP Monitoring яку можна обрати.
Keywords: природне водне джерело; екологія; дебит; опади