Обґрунтування ефективності рішень у сфері інноваційного менеджменту підприємства - Батура Раїса Валеріївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес управління інноваційним розвитком підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності у сфері інноваційного менеджменту підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи забезпечення ефективного інноваційного менеджменту підприємства; досліджено сутність інновацій та їх класифікацію, наведено загальну характеристику ТОВ «ЄВРОВТОРМА»; проаналізовано господарську діяльність підприємства; досліджено можливість впровадження технологічних інновацій в діяльності підприємства; розраховано економічну ефективність запропонованих заходів щодо підвищення ефективності інноваційного менеджменту ТОВ «ЄВРОВТОРМА».
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of enterprise innovation management
Батура Р. В. Обґрунтування ефективності рішень у сфері інноваційного менеджменту підприємства / Р. В. Батура – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 60 с.
Keywords: ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ; ПІДПРИЄМСТВО; УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ; ЕФЕКТИВНІСТЬ