Способи побудови рельєфу Дніпровського водосховища за допомогою геоінформаційних систем - Коломойцева, К.К.; Рябчій, В. А.; Рябчій, В. В. (My University, 2023)
Щоб створити горизонталі рельєфу Дніпровського водосховища спочатку використаємо Google Earth Pro – віртуальний глобус. В цьому програмному забезпеченні ми маємо отримати точки поверхні. Для цього створюємо «шлях» та зафарбовуємо необхідну частину карти утворюючи точки поверхні, чим більше ліній – тим більше точок, що покращує точність горизонталей.
Keywords: горизонталі рельєфу Дніпровського водосховища; Дніпропетровське водосховище; цифрова модель висот