Криптовалютний ринок: правове регулювання, інвестиційні стратегії та перспективи розвитку в Україні - Матейко В. М. (НТУ «ДП», 2024)
Сьогодні, завдяки активному використанню провідних здобутків IT-сфери, відбуваються зміни у сучасному світі. Як наслідок, на світовому фінансовому ринку з‘явився ще один інструмент — віртуальні гроші, або криптовалюта. Такі зміни впершу чергу впливають на суб‘єктів фінансово-кредитного підприємництва і потім на всіх інших представників бізнесу, бо в сучасних умовах практично немає такої сфери економічного життя, яка так чи інакше не залежала б від впливу фінансових ринків.
Keywords: криптовалюта; віртуальні гроші; фінансовий ринок