Глобальні бренди у міжнародній маркетинговій діяльності ТНК - Кравченко, А. А.; Кривошеєва, К. Л.; Артеменко, А. В. (НТУ ДП, 2023)
Глобальні бренди стали невід’ємною складовою міжнародної маркетингової діяльності транснаціональних корпорацій (ТНК). Такі бренди є найбільш впізнаваними та популярними на світовому ринку, вони мають широку аудиторію споживачів та завдяки цьому дають можливість компаніям збільшити рівень власної конкурентоспроможності та здійснювати успішні продажі.
Keywords: глобальні бренди; міжнародна маркетингова діяльність; транснаціональних корпорацій (ТНК); глобалізація