Підвищення ефективності логістичної системи за рахунок оптимізації витрат ДДУВС - Сініцина, Ю. П.; Станіна, О. Д. (НТУ ДП, 2021)
Сучасні логістичні системи (ЛС), функціональність яких включає процеси кругообігу матеріальних ресурсів, сьогодні є досить складними. Вони характеризується багатьма економічними агентами і посередниками, розташованими в різних регіонах та на великих відстанях один від одного, та певними відмінностями у вимогах замовників. В умовах сьогодення логістичні процеси (ЛП) здійснюються не тільки всередині окремо взятого незалежного підприємства, але також і зовні, в інших подібних структурах, розташованих в різних місцях розглянутого економічного регіону (країни), що визначає складність їх організації.
Keywords: научная публикация НГУ 2021; логістична система; оптимизация затрат; оптимізація витрат; ефективність