Вибір засобів контролювання розмірів - Хлинін А. А. (НТУ «ДП», 2024)
Контроль розмірів є одним із ключових етапів виробничого процесу, що забезпечує відповідність продукції встановленим стандартам і технічним умовам. Залежно від необхідної точності вимірювань, характеру деталі та інших факторів, застосовуються різні засоби контролювання розмірів.
Keywords: контролювання розмірів; вибір засобів