Формування іміджу державного службовця - Касьяненко, Л. В.; Фракянц, К. Е. (НТУ ДП, 2023)
Органи державної влади в особі окремих її службовців постійно знаходяться в центрі прискіпливої уваги, критики та оцінки суспільства, тому що державна служба є насамперед публічною, професійною, політично неупередженою діяльністю, саме тому імідж державного службовця грає дуж важливу роль у сприйнятті службовця в суспільстві.
Keywords: імідж; державний службовець