Гальченко, ЄгорЄгорГальченко2024-07-052024-07-052024-07http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167276В аналітичній частині роботи досліджено організаційно-економічну характеристику підприємства, проведено діагностику внутрішнього та зовнішнього середовища прямого і непрямого впливу на асортиментну політику, обґрунтовано оцінку конкурентоспроможності продукції.Мета кваліфікаційної роботи полягає в науковому обґрунтуванні, розробці методики та практичних рекомендацій щодо оптимального керування асортиментом продукції підприємств НВО «Етал» в умовах ринкових відносин, спрямованих на покращення конкурентоспроможності та задоволення потреб споживачів.Об’єкт дослідження – процеси формування та управління асортиментом продукції підприємств НВО «Етал» в умовах динамічного ринкового середовища.У рекомендаційній частині роботи автором запропоновано напрямки усунення виявлених недоліків в асортиментній політиці, розроблено шляхи вдосконалення та підвищення ефективності управління асортиментом продукції на підприємстві. Результати роботи, що мають наукову цінність, є доцільними для подальшого використання з метою підвищення конкурентоспроможності та ринкової стійкості підприємства.ukОптимальнеоптимальне керуванняСИСТЕМНИЙ АНАЛІЗОптимальне керування асортиментом продукції підприємств НВО «Етал» в умовах ринкових відносинLearning Object