Визначення параметрів радіаційного стану навколишнього середовища в районі розташування заводу по виробництву ядерного палива - Сорока, Ю. М.; Рець, Ю. М.; Молчанов, О. І.; Сорока, М. М. (My University, 2013)
Наведені результати визначення рівнів радіаційного стану об‘єктів навколишнього середовища до початку будівництва Заводу виготовлення ядерного палива. Ці рівні будуть основою для оцінки в майбутньому, під час експлуатації Заводу, його впливу на навколишнє середовище та населення.

The results determine the levels of radiation state of the environment before the construction of a plant for the production of nuclear fuel. These levels will be the basis for the estimates in the future, with operation of the plant, its impact on the environment and people.
Keywords: производство ядерного топлива; виробництво ядерного палива; окружающая среда; навколишнє середовище; радиационное состояние; радиаційний стан