Аналіз умов праці при виробництві нетканого полотна та розробка заходів з їх поліпшення (на прикладі ТОВ «КПД») - Зіпа Станіслав Сергійович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Зіпа Станіслава Сергійовича академічної групи 263-20-1 ІП спеціальності 263 Цивільна безпека. Метою роботи є розробка технічних та організаційних рішень для поліпшення умов праці при виробництві нетканого полотна.
Keywords: умови праці; професійне захворювання; підвищений ризик; обладнання; машини; технічні заходи