Оцінювання стану навколишнього середовища на залізничному транспорті методом математичного моделювання - Яцевич, А. О.; Колотилін, Д. Є.; Гунько, О. Ю. (НТУ ДП, 2022)
Залізничний транспорт займає перше місце за об’ємом вантажних перевезень. Однак в науковому світі лише в останнє десятиліття прийшло розуміння, що поряд з автомобільним і повітряними видами транспорту він є потужним джерелом забруднення навколишнього середовища.
Keywords: навколишнє середовище; залізничний транспорт; математичне моделювання