Проектування архітектури інтернет-магазину - Будьонний, М. А. (My University, 2024)
Протягом останніх років веб-додатки пройшли значні трансформації в архітектурному плані, з'явилися нові підходи та технології. Одним із ключових виборів, перед якими стоять розробники, є вибір архітектурного підходу, оскільки це має критичний вплив на продуктивність додатка, його масштабованість та зручність обслуговування. На даний момент існують три основні архітектурні підходи, які користуються найбільшою популярністю: монолітна архітектура, мікросервісна архітектура, та «serverless» архітектура. Кожен з цих підходів має свої унікальні переваги та недоліки, і вибір архітектури залежить від специфічних вимог та обмежень проекту.
Keywords: інтернет-магазин; проєктування; інтернет-прєкт