Дослідження морозива різних торгових марок за основними показниками якості - Рибалка, А. А.; Алєксєнко, Т. К. (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2019)
Ринок морозива в Україні набуває цивілізований структурований вид. Сформувалася і чітко виділилася в загальній масі група лідерів: сьогодні 15 підприємств обслуговують 75% українського ринку морозива. Усе виразніше проглядається тенденція до укрупнення підприємств, що поглинають дрібні фабрики, і злиттю великих компаній. Стрімко скорочується кількість напівлегальних виробників, а прийняття сучасних стандартів на морозиво взагалі може викорінити клас виробників з неякісною продукцією.
Keywords: торгові марки; торговые марки; ринок морозива; рынок мороженого; проблема харчування; проблема питания; український ринок морозива; украинский рынок мороженого; основні показники якості; основные показатели качества