Вплив електромагнітних полів на сільськогосподарську продукцію агропромислового комплексу - Алхімова, В. Р.; Колокольніков, В. О.; Вамболь, С. О.; Черепньов, І. А. (НТУ ДП, 2021)
Розглянуто дія електромагнітних полів надвисокої та низької частоти в агропромисловому виробництві. Показана можливість використання таких екологічних та енергозберігаючих технологій для підвищення рівня виробництва у агропромисловості.
Keywords: електромагнітне поле; агропромисловий комплекс; сільськогосподарська продукція; агропромислове виробництво