Нормативно-правове регулювання стратегії управління небезпечними відходами - Польща, В. Ф. (My University, 2023)
В Україні до проблем здійснення управління небезпечними відходами є відсутність виробничих устаткувань із їх належної переробки та безпечної утилізації. Запровадження інноваційних технологій виробництва безумовно зменшує рівень поширення небезпечних відходів. Однак водночас розвиток хімічної промисловості та виробництва пестицидів задля захисту рослин від шкідливого впливу шкідників, а також неправильна утилізація електронного обладнання, акумуляторів негативно впливає на стан техногенного забруднення довкілля
Keywords: небезпечні відходи; ефективність управління