Оцінка параметрів механічної обробки деталі з стільниковою структурою надрукованої за технологією селективного лазерного плавлення (SLM) - Щербина Є. Ю.; Дербаба В. А.; Нєслони П. (НТУ "ДП", 2024)
Мета. Розв'язання науково-технічної задачі, пов'язаної з технологічним забезпеченням механічної обробки надрукованих технологією селективного лазерного плавлення (SLM) деталей з стільниковою структурою із інструментальної сталі шляхом оптимізації режимів різання на токарному верстаті з програмним керуванням. Purpose. Solving a scientific and technical problem related to the technological support of machining of parts with a cellular structure made of tool steel printed by selective laser melting (SLM) technology by optimizing cutting modes on a CNC lathe.
Evaluation of machining parameters of the part with a cellular structure printed using selective laser melting (SLM) technology
Keywords: точіння; верстат; інструментальна сталь; адитивні технології; режими; різання; SLM; turning; machine tool; tool steel; additive technologies; modes; cutting