Комунікаційні інструменти формування іміджу території - Чикаренко, О. (НТУ ДП, 2022)
В умовах постійних змін, що відбуваються сьогодні, процес інформаційно-комунікаційного забезпечення управління галузями, територіями, адміністративними одиницями, організаціями та іншими цільовими об’єктами (групами) набуває особливого значення.
Keywords: імідж територій; територія