Розробка та впровадження системи рекомендацій у функції порівняння товарів на сайтах інтернет-магазинів - Волков А. О. (My University, 2025)
Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка програмного рішення на основі одного з методів прийняття рішень, яке дає якісні результати з невеликим об’ємом даних та може швидко та просто інтегровано в маленькі-середні інтернет магазини. Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що запропоноване рішення можна інтегрувати в більшість інтернет-магазинів у функцію порівняння товарів, щоб залучити нову аудиторію та стимулювати більшу кількість продажів, додаючи впевненості у виборі товару.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: системний аналіз; сайт; інтернет-магазин