Модернизация конічного грохоту продуктивністю 200 т/год - Черкаський, О. О.; Бондаренко, А. О. (НТУ ДП, 2022)
За результатами виконання студентської роботи описано конструкцію, призначення, принцип дії конічного грохоту продуктивністю 200 т/год; обгрунтовані параметри конічного грохоту, опорних конструкцій, площадок обслуговування, драбин; розроблено конструкторську документацію; обрунтовано параметри безпечної експлуатації грохоту.
Keywords: конструктивні параметри конічного грохоту; продуктивність 200 т/год; грохот конічний