Визначення впливу CRM-системи на фінансові показники підприємства за допомогою економетричних методів - Приходченко О. Ю.; Пістунов І. М (JSC Analityk, 2024)
Розглянуто вплив CRM-системи на фінансові показники підприємства, зокрема на чистий оборотний капітал (ЧОК). Обрано фактори для побудови регресійного рівняння для визначення ЧОК. Проведено кореляційний аналіз факторів. Побудовано регресійну модель. Визначено значущість моделі загалом та значущість коефіцієнтів регресії. Зроблено прогноз за моделлю, що в результаті впровадження CRM-системи ЧОК підприємства збільшиться, що підтвердилося фактичними результатами.
Determining the impact of the CRM system on the financial indicators of the enterprise using econometric methods
Keywords: CRM-система; регресійна модель; чистий оборотний капітал; витрати; CRM system; regression model; net working capital; expenses