Формування напрямів забезпечення економічної безпеки промислових підприємств - Архипенко Тетяна Анатоліївна (My University, 2025)
Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 073 Менеджмент (07 – Управління та адміністрування). Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», Міністерство освіти і науки України, Дніпро, 2025. Дисертацію присвячено дослідженню й обґрунтуванню нових теоретико-методичних підходів та практичних рекомендацій щодо формування напрямів забезпечення економічної безпеки промислових підприємств. Dissertation for the scientific degree of Doctor of Philosophy in specialty 073 Management (07 – Management and Administration). Dnipro University of Technology, Ministry of Education and Science of Ukraine, Dnipro, 2025. The dissertation is devoted to the study and substantiation of new theoretical and methodological approaches and practical recommendations for forming trends to provide business resilience of industrial enterprises.
Forming trends to provide business resilience of industrial enterprises
Keywords: економічна безпека; підприємство; економічна безпека підприємства; ризики; ланцюг постачання; управління підприємством; моделювання; кластеризація; металургійні підприємства; соціальна відповідальність; сталий розвиток; менеджмент; зовнішньоекономічна діяльність; конкурентоспроможність; business resilience; enterprise resilience; enterprise; risks; supply chain; enterprise management; modeling; clustering; metallurgical enterprises; social responsibility; sustainable development; management; foreign economic activity; competitiveness