Оцінка перспектив застосування сонячних батарей на автотранспортному ринку України - Чалик, І. С.; Олішевська, В. Є. (НГУ, 2014)
Сьогодні неможливо уявити світ без автомобілів. І кількість автомобілів з кожним роком збільшується. Із зростанням чисельності автомобільного транспорту збільшується кількість споживаного їм палива і збиток навколишньому середовищу. У великих містах частка забруднення повітря автомобільним транспортом складає біля 70 %. Таким чином, наразі дуже гострим постає питання екології та економії при використані автомобілів у повсякденному житті.
Keywords: оцінка перспектив; оценка перспектив; автомобільний транспорт; автомобильный транспорт; навколишнє середовище; окружающая среда; сонячні батареї; солнечные батареи