Електронно-оптичний віддалемірний метод визначення інтервальних місткостей траспортабельних резервуарів для зберігання нафти та нафтопродуктів - Заєць, В. В.; Коровяка, Є. А. (НТУ ДП, 2024)
Для транспортабельних резервуарів, для яких вимірювальна вісь співпадає з віссю симетрії резервуару, калібрувальна таблиця однакова, якщо вимірювальна вісь займає нахилене положення в певних межах, а для транспортабельних резервуарів, для яких вимірювальна вісь має асиметричне розташування відносно осі симетрії резервуару, калібрувальна таблиця повинна мати таблицю поправок за нахил або мати декілька таблиць для різного нахилу.
Keywords: електронно-оптичний віддалемірний метод; визначення інтервальних місткостей; резервуар для зберігання нафти та нафтопродуктів