Роль етичної складової у діяльності публічного службовця - Сорокіна, Н. Г. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
На сьогоднішній день такі терміни як етика, мораль, відповідальність є дуже поширеними у публічному управлінні, адже від ціннісних основ публічної служби, моральних якостей публічних службовців, рівня їх відповідальності, порядності та етичної культури залежить ступінь довіри населення до владних структур.
Keywords: етична складова; діяльність публічного службовця; публічне управлінні; моральні якості публічних службовців; етична культура