Шляхи підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємства - Талаш, П. В.; Швець, В. Я. (My University, 2023)
Для кожного бізнесу однією з головних цілей, так чи інакше, є максимізація прибутку. Незважаючи на це, багато з управлінців, які займаються експортом або імпортом, або одночасно і тим та іншим, не помічають зниження ефективності зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД) підприємств, якими вони керують, що у свою чергу, несе або збитки, або недоотримання потенційно можливих доходів.
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; експорт; імпорт