Розробка програмного додатку для дослідження ефективності застосування чисельних методів при керуванні силовим агрегатом - Пономаренко І.В. (НТУ "ДП", 2025)
Силові агрегати використовуються в різних галузях промисловості, включаючи автомобільну, авіаційну, енергетичну та багато інших. Вони є ключовими компонентами, що забезпечують роботу різноманітних механізмів і систем. Тому актуальним є розробка ефективних підходів до керування силовими агрегатами, що дозволить знизити витрати на їх експлуатацію, підвищити надійність та продовжити термін служби обладнання. Метою роботи є підвищення ефективності керування силовими агрегатами за рахунок застосування чисельних методів.
Keywords: силові агрегати; чисельні методи; програмний додаток