Соціальні виміри глобального економічного розвитку - Черноус А. І. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в обґрунтуванні теоретичних основ та форм реалізації соціального виміру глобального економічного розвитку, розробка напрямів удосконалення соціальної політики України в умовах геополітичних викликів. The purpose of the qualification work is to study the theoretical foundations and forms of implementation of the social dimension of global economic development, as well as develop directions for improving the social policy of Ukraine in the context of geopolitical challenges.