Особенности нагружения привода в процессе перемещения экскаватора с эксцентриковым шагающим движителем - Крупко, И. В. (НГУ, 2011)
На підставі прийнятих припущень визначено характер руху машини із чотирьохопорним крокуючим ме- ханізмом, отримані залежності зміни крутного моменту двигуна від кута повороту ексцентрика з по- стійною величиною ексцентриситету. Привыд машини може працювати як у руховому, так і в рекупе- ративному (генераторному) режимах.
Keywords: двигатель постоянного тока; шагающий экскаватор