Розробка регламенту видобування вуглеводнів (нафта, газ природний, конденсат, супутні компоненті) для умов Волохівського родовища - Мусієнко, Анастасія (НТУ "ДП", 2023)
Мета кваліфікаційної роботи – проектування та лабораторне дослі дження параметрів існуючих і пропонованих технологій підвищення вилучення вуглеводнів з порід-колекторів, удосконалення яких сприятиме значному збі льшенню відсоткового показника вилучення вуглеводневої сировини та забезпечить сталість процесу відпрацювання родовищ вуглеводнів
Developing hydrocarbon extraction schedule (oil, natural gas, condensate, and associated components) for the conditions of Polokhivske field
Практичні результати роботи полягають у створенні принципово нової технології підвищення вилучення вуглеводнів з порід-колекторів, впроваджен ня якої сприятиме значному збільшенню відсоткового показника вилучення ву глеводневої сировини та забезпечить сталість процесу відпрацювання родовищ вуглеводнів з високою мірою продуктивності і економічності.
Keywords: НАФТА, РОДОВИЩЕ, ЕКСПЛУАТАЦІЙНА СВЕРДЛОВИНА, ПЛАСТ КОЛЕКТОР, КОЕФІЦІЄНТ ВИЛУЧЕННЯ ВУГЛЕВОДНІВ, ПРОМИВАЛЬНА РІДИНА, ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНА РЕЧОВИНА, ПІНА