Дворник О.О.Прядко Н. С.2025-05-282025-05-282024Дворник О.О. Синтез та дослідження системи автоматичного керування вологістю макаронних виробів в сушарці / Дворник О.О., Прядко Н. С. //«Молодь : наука та інновації» 2024 матеріали XIІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 13–15 листопада 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – Том 2. – С. 73-74.https://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/170450Харчова промисловість є важливою складовою повсякденного життя людини, оскільки вона забезпечує виробництво основних продуктів харчування, а також відіграє провідну роль у забезпеченні населення соціально-значущими продуктами. Макаронні вироби є розповсюдженим продуктом, що відрізняються стабільним широким споживанням завдяки своїй високій поживності. Автоматизація технологічних процесів з випуску продуктів харчування є швидко зростаючим трендом. Особливо під час пандемії Covid-19 багато виробників почали замінювати ручні робочі кроки повністю автоматизованими рішеннями, які допомагають виробникам продуктів харчування досягти своїх виробничих цілей на високому рівні ефективності та якості. Незалежно від того, буде автоматизована обробка продукції на одній технологічній машині або при автоматизації всієї лінії, все одно автоматизація значно поліпшує багато показників технологічного процесу.ukвологістькерування вологістюсушаркаСинтез та дослідження системи автоматичного керування вологістю макаронних виробів в сушарцітекст::матеріали конференції::матеріали конференції::доповідь на конференції