Програмно-апаратний комплекс компанії з реалізацією функції навчання здобувачів технологіям корпоративних мереж - Телятник Віталій Миколайович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Телятник Віталій Миколайови академічної групи 123-21-1 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи – створення ефективного програмно-апаратного комплексу, який забезпечує можливість вивчення основ комп’ютерних мереж через гейміфікований WebGL-застосунок.
Keywords: комп’ютерна мережа; ip-адресація; unity; гейміфікація; webgl; packet tracer; топологія мережі; навчальний застосунок; мережеве моделювання; інтерактивне навчання