Обґрунтування управлінських рішень у сфері логістичної діяльності підприємства - Кузніченко Ярослав Олександрович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес управління логістичною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо управління логістичною діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління логістичною діяльністю підприємства; надано загальну характеристику підприємства ТОВ «КОСМОС»; проаналізовано основні техніко-економічні показники діяльності підприємства; здійснено аналіз логістичної діяльності ТОВ «КОСМОС»; запропоновано управлінські рішення у сфері підвищення ефективності логістичної діяльності підприємства та обґрунтовано їхню ефективність.
Substantiation of management decisions in the field of innovation management
Кузніченко Я.О. Обґрунтування управлінських рішень у сфері логістичної діяльності підприємства / Я. О. Кузніченко – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 60 с.
Keywords: ЛОГІСТИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ; ПІДПРИЄМСТВО; УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ; ЕФЕКТИВНІСТЬ