Роль міжмуніципального співробітництва для розвитку територіальних громад - Динник, І. (НТУ ДП, 2022)
На сьогоднішній час, українські міста та села мають низку важливих питань питань, які складно вирішувати самостійно. Наприклад – збір, утилізація та переробка сміття, забезпечення якісного централізованого водопостачання та водовідведення, ремонт та прибирання доріг, організація пасажирських перевезень, утримання пожежної охорони тощо. Впоратися з цим легше, якщо співпрацювати – об’єднувати кошти і зусилля з сусідніми громадами, які в цьому теж зацікавлені.
Keywords: територіальна громада; громада