Розробка мобільного додатка житлово-експлуатаційного підприємства житлово-комунальної служби Соборного района м. Дніпро на платформі Android - Лучкін Дмитро Вячеславович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Лучкіна Дмитра Вячеславовича академічної групи 126-21-2 ФІТ спеціальності 126 Інформаційні системи та технології. Мета роботи – дослідження особливостей розробки мобільного додатка для ЖКС та його впливу на ефективність управління житловокомунальними послугами.
Keywords: автоматизація; мобільний додаток; жкс; flutter; supabase; openstreetмар