Бібліотечний інформаційно-аналітичний продукт як чинник вдосконалення дистантного інтернет- обслуговування - Бондаренко, В. І. (My University, 2015)
У статті проаналізовано принципи та специфіку створення бібліотечного інформаційно-аналітичного продукту. Розглянуто бібліотечний інформаційно- аналітичний продукт як чинник вдосконалення дистантного інтернет-обслуговування. Досліджено розвиток бібліотечних інформаційно-аналітичних підрозділів та їх значення в процесі задоволення дистантних користувачів у отриманні повної, синтезованої, якісно обробленої інформації.

This article considers library informational analytical product as a factor of improving the quantity of distant Internet service. We have analyzed the principles and specifics of library informational analytical product. Much attention is given to the development of library informational analytical departments ant to their importance in providing service to distant users in order to give them synthesized and well processed information.
Library informational analytical product as a factor of improving the quality of distant internet service
Keywords: інформаційно-аналітичний підрозділ; информационно-аналитическое подразделение; информационно-аналитический ресурс; інформаційно-аналітичний ресурс; бібліотека; библиотека; дистантне обслуговування; дистантное обслуживание; library; distant service; informational and analytical products; informational and analytical department