«Підвищення ефективності автоматизованої механічної обробки деталі «Фланець» на багатоцільовому верстаті з ЧПК» - Фоменко Богдан (My University, 2024)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем