Щодо нормативно-правового визначення категорії «азартні ігри» - Юдіна Н. М. (НТУ «ДП», 2024)
Згідно із ч. 3 ст. 2 Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор» не вважається азартною грою будь-яка гра, в якій відсутня принаймні одна з таких ознак: 1) наявність ставки; 2) можливість отримання або неотримання виграшу (призу); 3) імовірність виграшу (призу) та його розмір повністю або частково залежить від випадковості.
Keywords: категорії «азартні ігри»