Розробка алгоритму обробки сигнальних повідомлень ОКС № 7 в мережах NGN на базі технології SIGTRAN - Вигонюк, Вадим Ігорович (My University, 2020)
В роботі розроблено алгоритм обробки сигнальних повідомлень ОКС № 7 в мережах NGN на базі технології SIGTRAN. Виконано аналіз результатів.
Вигонюк В.І. Розробка алгоритму обробки сигнальних повідомлень ЗКС7 в мережах NGN на базі технології SIGTRAN : кваліфікаційна робота бакалавра / Вигонюк Вадим Ігорович. – Дніпро, 2020. – 95 с.
Keywords: МЕРЕЖІ NGN; МЕДІА-ШЛЮЗ; SOFTSWITCH; ТМЗК; ПРОПУСКНА ЗДАТНІСТЬ; ТЕХНОЛОГІЯ SIGTRAN