Розвиток волонтерського туризму в місті Самар - Папченко Олександр Олегович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр студента Папченко Олександра Олеговича академічної групи 242-21-1 спеціальності 242 Туризм.
Volunteer tourism development in Samar city
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є аналіз передумов і перспектив розвитку волонтерського туризму в місті Самар, оцінка соціально економічного впливу волонтерського табору як інструменту соціальної інтеграції та розвитку міста, а також розробка організаційних та фінансових аспектів його реалізації.
Keywords: Волонтерський туризм; Облаштування прихистку; Створення волонтерського табору; Розробка кошторису