Адміністративні процедури щодо реалізації майнових прав та інтересів фізичної особи в умовах воєнного стану - Текут’єв М. Є. (НТУ «ДП», 2024)
Майнові права фізичних осіб є однією зі складних проблем юридичної науки, оскільки незважаючи на спроби розробити дієвий механізм захисту прав фізичних осіб, що постраждали в умовах воєнного стану.
Keywords: майновіхправа; умови воєнного стану