Принцип оцінки діяльності голів обласних адміністрацій за показником «кількість молодіжних працівників, підготовлених відповідно до порядку реалізації програми «молодіжний працівник» - Острікова, Анна (ДРІДУ НАДУ, 2021)
Одним із ключових завдань формування та реалізації молодіжної політики в Україні є підготовка та навчання молодіжних працівників та визнання молодіжної роботи. Саме молодіжні працівники здійснюють молодіжну роботу на місцях та сприяють активному залученню молоді до суспільних процесів на місцевому та державному рівні.
Keywords: молодіжна політика; молодіжна робота