Життєвий і творчий шлях професора В. В. Сташиса - Омелян, Вікторія Олександрівна (НГУ, 2013)
Мета даної роботи – дослідження життєвого і творчого шляху Володимира Володимировича Сташиса.
Keywords: В. В. Сташис; життєвий і творчий шлях; жизненный и творческий путь