Загальна характеристика суб’єкта кримінального правопорушення (ст. 180 КК України) - Ковтун О. І. (НТУ «ДП», 2024)
У кримінальному праві України суб‘єкт кримінального правопорушення є обов‘язковим елементом складу кримінального правопорушення. Також, він є єдиним елементом складу кримінального правопорушення, визначення та ознаки якого містяться у КК України, що вказує на його особливу важливість для кваліфікації кримінальних правопорушень.
Keywords: суб’єкт кримінального правопорушення