Обґрунтування структури та параметрів комп’ютерної системи логістичної компанії з використанням чатботу замовлень та комунікації з клієнтом - Каніболоцький Володимир Володимирович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента / Каніболоцького Володимира Володимировича академічної групи 123м-24-1 спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи: розробка чатботу замовлень та комунікації з клієнтом на базі комп’ютерної системи логістичної компанії та обґрунтування використаних програмних рішень, які забезпечують безперебійну експлуатацію системи.
Keywords: база даних; комп’ютерна система; логістична компанія; mongodb; сервер; чатбот; telegram; python