Пєткова, Є.Є.ПєтковаКоряшкіна, Л. С.Л. С.Коряшкіна2022-01-192022-01-192021Пєткова Є. Планування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію/ Є. Пєткова, Л. С. Коряшкіна // Молодь: наука та інновації : матеріали 9-ої всеукр. наук.-техн. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Дніпро, 11-12 листопада 2021 р. – Дніпро : НТУ ДП, 2021. - С. 216-217http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159955Розрахунок потреби в персоналі, вочевидь, є частиною загального процесу планування в організації. Успішне кадрове планування ґрунтується на знанні відповідей на такі питання: 1) скільки працівників, якої кваліфікації, коли та де потрібно; 2) як можна залучити потрібний і скоротити чи оптимізувати використання зайвого персоналу; 3) як краще використовувати персонал відповідно до його здібностей, вмінь та внутрішньої мотивації; 4) як забезпечити умови для розвитку персоналу; 5) які витрати вимагатимуть заплановані заходи.ukперсоналпродукціяпопитПланування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукціюArticle519.8